Nuoriso on kaikkina aikoina tavannut toisiaan ja kokoontunut yhteen, vain tapaamispaikat ovat muuttuneet.

Onko sinulla nuoruusmuistoja Verlan seuratalolta? Olitko Verlan lomakylässä nuorena? Kerro meille Verlaan liittyviä nuoruusmuistojasi.

Kysely on avoinna 4.9.–30.11.2019.

Kerro meille! Kylillä ja kulmilla on Kymenlaakson museon, Poikilo-museoiden, Haminan kaupungin museoiden, Miehikkälän museoiden, Verlan tehdasmuseon ja Kaunissaaren saaristolaismuseon yhteinen hanke. Vuoden 2019 teemana on nuoruus, ja ensi vuonna kyselemme kymenlaaksolaisesta teollisuudesta.

Tämän sivuston vastaukset tallennetaan Verlan tehdasmuseon arkistoon ja niitä voidaan käyttää mm. näyttely- ja tutkimusaineistona. Otteita muistoista voidaan myös julkaista some-kanavilla. Vastaamalla kyselyyn annat suostumuksen aineiston tallentamiseen ja hyödyntämiseen. Antamasi yhteystiedot jäävät vain museon käyttöön.
 
Vastaajan nimi*
 
Yhteystiedot*
 
Sukupuoli*
 
Syntymävuosi*
 
Muistoni koskevat*

 

Verlan seurataloon ja muihin Verlan nuorison kokoontumispaikkoihin liittyvät muistoni

 
Kirjoita tähän omat muistosi Verlan seuratalosta ja muista nuorten kokoontumispaikoista Verlan kylässä. Missä ja kenen kanssa kokoonnuttiin? Mitä tehtiin? Miten pukeuduttiin? Tehtiinkö jotakin erityistä? Kenen muistoista on kyse?
 
Muistoni Verlan kylän kokoontumispaikoista*
 

Liittyvätkö nuoruusmuistosi Verlan lomakylään?

 
Kirjoita tähän omat nuoruusmuistosi Verlan lomakylästä. Kenen kanssa kokoonnuttiin ja minne? Tehtiinkö jotakin erityistä? Miten pukeuduttiin? Kenen muistoista on kyse?
 
Muistoni Verlan lomakylästä*
 
Voit lahjoittaa Verlaan liittyviä valokuvia museolle. Voit antaa kuvasi myös lainaksi, jolloin skannaamme ne kokoelmiimme.

Valokuvista voi ottaa yhteyttä kokoelmat.verla@upm.com
 
Vastaukset tallennetaan Verlan tehdasmuseon arkistoon ja niitä voidaan käyttää mm. näyttely- ja tutkimusaineistona. Otteita muistoista voidaan julkaista myös some-kanavilla. Antamasi yhteystiedot jäävät vain museon käyttöön.
 
Aineiston tallennus*

 
Rastittamalla ruudun annat suostumuksen aineiston tallentamiseen ja hyödyntämiseen.
 

Vastaa lopuksi seuraavaan kysymykseen

 
Paljonko on 5 miinus 2?
 
 
 
Tilaus
Jos tilaus on keskeneräinen, näet sen tiedot tässä.