Verlan Suma

Verlan Suma

Verlan Suma

Verlan Suma toimii vierailijoita, palveluita ja alueen elämyksiä yhteen keräävänä palvelupisteenä, josta on yhteydet ympäröiviin kulttuuri- ja luontoarvoiltaan ainutlaatuisiin kohteisiin. Asiointi Sumassa tapahtuu sekä palveltuna että itsepalveluautomaation kautta aamukuuden ja iltakymmenen välisenä aikana.

Rekisteröidy heti!

Tutustu tarkemmin: Verlansuma.fi

Aktiviteetit ja tapahtumat

Järjestämme Outdoor henkisiä tapahtumia ja pidämme demopäiviä eri valmistajien varusteista. Osa tapahtumista on yleisölle avoimia ja osa vain varauksesta tai rajatulle osanottajajoukolle. Kannattaa seurata sivustoamme, Hang Outdoors somea tai rekisteröityä Verlan Suman käyttäjäksi niin olet uusien juttujen ja teemojen äärellä. Ehkä olet kiinnostunut järjestämään oman tapahtumasi Verlassa ja voimme auttaa organisoimaan elämyksellisen kokonaisuuden - kestävästi ja ekologisesti?

Vuokravälineet

Kaiken omistaminen ei ole ekologista. Muutaman kerran vuodessa tapahtuvaan käyttöön ei ole järkevää hankkia kaikkea itselle ja viemään tilaa kaapeissa ja kellareissa. Vuokraamalla laadukkaat kajakit, SUP laudat, riippumatot ja muut omia varusteitasi täydentävät asiat voit varmistaa, että reissustasi tulee unohtumaton ja onnistunut. Varaat ne ennakkoon, saavut paikalle ja nappaat mukaan.

Tilaus
Jos tilaus on keskeneräinen, näet sen tiedot tässä.