Koko Hirsniemi

Alkaen 325,00 € / vrk

Hirsniemen kämpät (4 kpl) vievät vieraansa keskelle aitoa metsän elämää hiekkapohjaisen järven rantaan. Honkien huminassa kauniissa maisemassa on leppoisaa turista isomalla porukalla useammassa kämpässä. 

Verlan mökkien kämppien varaustenhallinnasta ja huollosta vastaa Repovalkea Oy. Mökit ja kämpät omistaa ja ylläpitää UPM-Kymmene Oyj. Kohteet ovat osa maailmanperintöä.

Kämppien tyypit, pihat ja ranta

Neljä pyöröhirsistä rakennettua, vastarementoitua, 25 neliömetrin kokoista tunnelmallista kämppää 9 aikuiselle (hieman enemän, jos lapsia mukana. 3-4 per kämppä). Kämpissä on yhtenäinen tupa ja keittiönurkkaus. Kämpät sijaitsevat kuivalla mäntykankaalla. 

Kämppien edestä löytyy hiekkapohjainen metsäinen ranta. Rantapenger itsessään on mäntykankaalle tyypillisen kasvillisuuden (varpua, joitakin pensaita, isoja mäntyjä) peittämä.

Sijainti

Hirsniemen neljä kämppää sijaitsevat noin puolen kilometrin päässä tehdasmuseolta, rauhallisessa niemessä. Kämpille pääsee autolla.

Jokainen kämppä on erikseen viitoitettu itse niemessä, mutta museoalueella oikean risteyksen löytäminen vaatii tarkkaavaisuutta. Hirsniemen sijainti Google-kartalla sekä kuva risteyksestä (Google Street view),  joka museoalueelta pitää löytää.

Kämpien varustelu

 • varustelu 4 hlölle per kämppä
 • sähköistetty
 • jääkaappi
 • mikroaaltouuni
 • keittolevyt
 • kahvinikeitin
 • aterimet ja astiastot 4 hlölle per kämppä
 • seinustalla kulkeva vuoderatkaisu (sis. patjat, peitot ja tyynyt)
 • juokseva vesi
 • kompostoiva kuivakäymälä
 • HUOM! Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly varusteluun/palveluun. Muista siis tuoda omat mukanasi.

Varaaminen ja käyttö

Tällä tuotteella koko Hirsniemi varataan yksityiskäyttöön. Tämä sisältää 4 kpl kämppiä sekä erillisen puusaunan. Kämpät ovat varattavissa vain online-järjestelmästä ja prosessi alkaa kuvan alta Varaa -nappia klikkaamalla.

Kämpät ovat vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 15:sta lähtöpäivän klo 11:een. Vuokralainen saa mennä kämpille vasta sitten, kun varausaika alkaa.

Hirsniemen sauna

Hirsniemen kämpillä on yhteinen hirsisauna, joka on yksinomaan Hirsniemen omassa käytössä.

Tarkempi saunan esittely: Hirsniemen sauna

Saunavuoroja ei tarvitse erikseen varata silloin kun Hirsniemi on varattu kokonaan yhdelle samalle vuokraajalle.

Avaimet

Tarkemmat tiedot avaimen noudosta toimitetaan varausvahvistuksessa. Avaimet sijaitsevat suoraan kohteessa avainlaatikossa. Vuokraajalle toimitetaan varatun kohteen avainlaatikkoon kulloinkin voimassa oleva PIN-koodi tekstiviestinä varauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon enintään kaksi tuntia ennen vuokra-ajan alkua.

Vuokralainen on vastuussa avaimesta koko varauksensa ajan. Avain tulee palauttaa heti varauksen päättyessä samaan avainkaappiin, mistä se noudettiin. Palauttamatta jääneestä avaimesta peritään ehtojen mukainen korvaus.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen itse on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Kämppien ja saunan tulee olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on mielyttävää saapua Verlaan vieraaksi. Biojätteet voi laittaa kompostoivaan kuivikekäymälään ja sekajäteet suljetussa muovipussissa Hirsniemeen vievän tien varressa olevaan jäteastiaan.

Loppusiivouksen voi ostaa myös palveluna kämpän varauksen yhteydessä. Siivoamatta jätetystä kohteesta peritään kulloinkin voimassa oleva hälytyssiivousmaksu. 

Lemmikkieläimet

Siistit koirat ovat sallittuja kämpillä. Omistajan on huolehdittava siitä, että vuoteet on suojattu asianmukaisesti, mikäli koira on mukavuudenhaluinen ja tykkää nukkua sängyssä. Lähtiessä siivoukseen ja mattojen puisteluun on kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta karvat saadaan mahdollisimman hyvin pois.

Pihalla lemmikki tulee olla aina kytkettynä. Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on ne korjattava ehdottomasti pois ja vietävä pitemmälle metsään pois ihmisten jaloista.

Ilmoita varausta tehdessäsi lisätietoihin koiran rotu ja koko. Muista myös tarkistaa ehtojen kohta lemmikkieläimistä ennen varausta.

Hirsniemen kämpistä Saukko sijaitsee laitimmaisena metsässä, mikäli on tarve saada hieman enemmän omaa rauhaa lemmikille.

Ehdot

Kämpän varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko kämpästä sekä myös kavereistaan. Tutustu sivun alatunnisteesta löytyviin ehtoihin ennen varaustasi.

Perustiedot

KohdeKouvola
Verlantie 287,47850 Verla
Lomakohteen tyyppi:Kämppä
Asuinpinta-ala:100 m²
Vuoteiden määrä:8
Lisävuoteet:8
Remontointivuosi:2014

Ominaisuudet

Varustelun kuvaus:Every cabin has its own dry toilet. There is a separate toilet at the sauna.
Astiastot:16
Pihan kuvaus:Dry pine forest. A campfire place in common use between the cottages? guests.
Ranta:järvi
Rannan kuvaus:A shallow and sandy lakeshore beach about 30 meters away. There are paths to the shore from the cabins.
Aktiviteettien kuvaus:The Verla cottages and cabins are a part of the World Heritage Site Verla, which shows the history of forestry industry in Finland wonderfully. Additionally, one of the most popular national parks in Southern Finland, the Repovesi national park, is about a 30-minute drive away.

Tiedustelut

Verlan Mökit / Repovalkea Oy
info@verlanmokit.fi
Katso Meistä/yhteydenotot
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Verlan Mökit / Repovalkea Oy
info@verlanmokit.fi
Katso Meistä/yhteydenotot
Y-tunnus: 2363958-7
Tilaus
Jos tilaus on keskeneräinen, näet sen tiedot tässä.